A legutóbbi kedvencek
A kedvencek közé tett lámpákat itt találja.

Ha több márkát keres: Lámpabolt.com

Rólunk

Szeretne egyedi világítást, de nem tudja mi illene a lakásába? A nagy áruházakban nem kap megfelelő útmutatást? Szeretné, ha a lámpái teljes mértékben az Ön ízlését tükröznék? A legjobb helyen jár!

 

A lampabolt.com csoport célja, hogy a webes értékesítést és a klasszikus bolti tanácsadást integrálja. Mindhárom üzletünkben részletes, személyre szabott világítástechnikai tanácsadással segítjük a legjobb döntés meghozatalát, akár műszaki akár lakberendezési megközelítésről legyen szó.

Több, mint 25 éves lámpa kereskedelmi tapasztalatunkat használtuk fel oldalunk kialakításánál is. Webáruházunkat úgy alkottuk meg, hogy az alapvető szempontok alapán elindulva egyszerűen megtalálhatja és megvásárolhatja a 20 gyártónk, közel 20 ezer terméke közül az Ön számára érdekeseket.

Kérdése van? Keresse fel üzleteink egyikét, vagy hívjon minket központi ügyfélszolgálati számunkon: 20/467-3665


 

In our store in Budapest (Lampabolt.com Corvin), we speak English.

 

 


Üzleteink:

 

Lampabolt.com Lámpapont Corvin

A Corvin-negyedtől 200 méterre, a körút Kálvin tér felőli oldalán talál minket. Személyre szabott vilgítástechnikai tanácsadás, kis árukészlettel rendelkező lámpabolt és átvételi hely. A webáruházban található összes terméket nem állítjuk ki az üzletben, ha konkrét terméket szeretne megtekinteni, kérjük, előzetesen érdeklődjön.

1092 Budapest, Ferenc krt. 32.

 

Nyitva tartás:

Hétfő: 10:00-16:00

Kedd-péntek: 10:00-18:30

Szombat-vasárnap: zárva

 

Figyelem!
A rendkívüli helyzetre való tekintettel üzletünk máricus 
17-től határozatlan ideig zárva lesz. 
Továbbra is elérhetők vagyunk telefonon és e-mailben, szívesen segítünk.

 

 

Tel: 30/314-3435

E-mail:

 

 

 

 

 

 

 

Winkler Villamosság Kft

9200 Mosonmagyaróvár Károly u. 18.

 

Nyitva tartás: 

Hétfő:             7:00-16:00

Kedd-Péntek:  7:00-17:00

Szombat:        7:00-12:00

 

Figyelem! Rendkívüli nyitva tartás

2020. március 17-től: 
Hétfő-péntek: 7:00-15:00
Szombat-vasárnap: zárva

 

 

Tel: 96/577--172, vagy 20/467-3665


E-mail: 

 

 

 

 

Lámpaláz-Lámpaház Kft

9022 Győr Bajcsy-Zsilinszky u. 34.


Nyitva tartás:

Hétfő-péntek: 9:30-18

Szombat-vasárnap: zárva

 
Figyelem!
A rendkívüli helyzetre való tekintettel üzletünk máricus 17-től határozatlan ideig zárva lesz.
Továbbra is elérhetők vagyunk telefonon és e-mailben, szívesen segítünk.

 

Tel: 30/336-5477
E-mail:

 

 

 

A lampabolt.com-mal együttműködő lakberendezők:

Fest Krisztina, lakberendező


Kerek 10 évig tevékenykedtem az IKEA áruházak csapatában, mely során erőteljesen formálódott lakberendezési ízlésem és végérvényesen elköteleztem magam ezen a pályán.
"Az év háza 1996" Országos Építészeti pályázaton különdíjat nyert sorházi munkám után 2006-ban kitűnő eredménnyel teljesítettem a Junior Art Lakberendező Iskolát, ezt követően üzleteket, üzletbelsőket majd hotelszobák belső világát terveztem.
Lakberendezőként, építész tervezővel, kivitelező csapattal könnyűszerkezetes és hagyományos technológiával épülő házak, tervezése és lakberendezése mellett vállalom fürdőszobák, konyhák egyedi tervezését, világítástervezését, valamint lakás átalakítások, teljes felújítások tervezői művezetését, termék kiválasztásban és beszerzésben való részvételt és természetesen lakberendezői tanácsadást.

web: www.designdock.hu
mail:
mobil: 70/274-3188

 
 

Vinkovics Zsuzsa, enteriőr tervező

 

Emlékszem, kislánykoromban valahogy a kezembe került egy vastag - talán német nyelvű - lakberendezési katalógus. Teljesen elbűvölt! Hónapokig lapozgattam, betéve tudtam az összes dizájn kiegészítőket. Esténként pedig arról ábrándoztam, hogyan alakítanám át a szobámat a kedvenc dekorációs kellékeimmel, a magazinból kivágott képekből pedig kollázsokat állítottam össze....

Mindenféle irányzatban szeretek elmélyedni, és azt az ügyfelek ízlésére, valamint a funkcionalitásra lefordítani. Hol a letisztultságnak van helye, hol a giccsnek. Ennek mértékét és súlyát szeretem és tudom pontosan meghatározni, a megrendelők személyiségéhez, igényeihez kötni.
Mostanra, számos tapasztalattal bíró, stílusomat jól meghatározható, de az ügyfelek elvárásaihoz maximálisan alkalmazkodó tervezővé váltam.


web: www.vzsenterior.hu

mail:

mobil: 30/996-8096

 

 

   

 

  

KALMÁR ANDREA, lakberendező

10 éve dolgozom lakberendezőként, lakások, családi házak, üzletek, irodák, éttermek, gyógyszertárak, bankok belső terének tervezését vállalom a lakberendezési tanácsadástól a kiviteli tervek megvalósításáig. Szerencsés esetben a tervezési fázistól együtt gondolkodhatom az építész tervezővel és a Megrendelővel, de gyakoribb, hogy már az építkezés folyamán kérnek fel együttműködésre.
A tervezés a villany-és vízszerelési csatlakozások tervének elkészítésével kezdődik, folytatódik a gipszkarton álmennyezetek és térelemek tervezésével, a burkolat-kiosztási tervek elkészítésével. Feladatom a beépített és mobil bútorok gyártási tervének elkészítése, a függönyözési javaslat, a színhangulat megtervezése, mindez természetesen a Megrendelővel folyamatosan egyeztetve, és általa jóváhagyva.
Megbízható kivitelezőkkel dolgozom együtt, akiknek a munkáját végigkísérem gyártási és helyszíni művezetéssel. Úgy gondolom, hogy az építkezés során segítségére vagyok a Megrendelőnek azzal, hogy a legjobb kivitelezőket ajánlom, beszerzem az alvállalkozói árajánlatokat, időben összehangolom a kivitelezők munkáját, helybe viszem a katalógusokat, anyagmintákat, időt, energiát és nem utolsósorban pénzt takarítok meg ezzel az építtetőnek.
Átgondolt tervezéssel elkerülhetők a költséges tévedések és egységes stílusú terek alakulnak ki. Meggyőződésem, hogy az előnytelen alaprajzok, vagy a kicsi, és az alaktalan terek is berendezhetők praktikusan, mint ahogyan az aránytalanul nagy terek is ötletesen tagolhatóak több funkció elhelyezésével. Nagyon nagy szerepe van a jól megválasztott falszíneknek, textíliáknak, a kövek, téglák adta struktúráknak. Munkáim nagyon eltérő stílusúak, de a határozott meleg színek, a barátságos, családias hangulat mindegyiket védjegyként jellemzi.

Referenciamunkáim közül kiemelném Mosonmagyaróváron a Hársfa Vendéglő , a Lajta Kávézó, az Árkád Kávézó berendezését, a Rajkai Takarékszövetkezet levéli, hegyeshalmi, kapuvári és móvári Mediterrán-beli kirendeltségének belső tervezését. A győri Mercedes Autószalon bútorozásának tervezése és művezetése is feladatom volt. Legszívesebben mégis családoknak dolgozom, otthonokat segítek berendezni.

web: eclectica.uw.hu

mail:

mobil: 30/929-61-32


© 2013 Winkler Villamosság - Globo lámpa és csillár webáruház